En snuvig höstdag

är en bra rubrik den här gången, för snuvig är va jag har blivit.

NU försöker jag skriva nåt nytt igen TROTS att ingen skrev nåt  i mitt förra inlägg..
I helgen som va så hade vi ett gemensamt kalas jag o min man...släkten kom som vanligt...o det är alltid trevligt även om man inte hinner prata med alla ...vi delade på oss så jag satt med damerna o Erik satt med herrarna + min brorsdotter.
Sen kom det en kompis till oss...mycket trevlig tjej, hon är käck, hon är alldaglig....ser bra ut.=) ja jag tycker det men inget mer än det...okeeeeejjjj !

På söndagen va jag riktigt duktig om jag får säga det själv...jag gjorde rent hela mitt badrum, tvättade rent toalett, handfat och badkar sen att jag inte tog Eriks toalett är en annan sak men det får bli en annan dag. Sen var det där med tvätta golv hm tänker " jag tar det i morgon"(måndag). Jag går då ut o hänger upp tvätten med våra underkläder och T- tröjor. Sen la jag in en stor maskin med handdukar.

Idag måndag vaknar jag att jag är förkyld alltså å då är det typiskt att man inte orkar torka golven men det tar jag en annan dag =). hänga upp handdukarna ska jag nog göra för dom har sovit i tvättmaskinen under natten.

Å i morgon kommer systeryster å hälsar på....jipppppi hon ska få följa med å hämta Emmi...undrar va Emmi säger då =)..

Nä nu ska jag prata med Erik medans han äter sin lunch ( ja han jobbar hemma på måndagar)


Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0