En snuvig höstdag

är en bra rubrik den här gången, för snuvig är va jag har blivit.

NU försöker jag skriva nåt nytt igen TROTS att ingen skrev nåt  i mitt förra inlägg..
I helgen som va så hade vi ett gemensamt kalas jag o min man...släkten kom som vanligt...o det är alltid trevligt även om man inte hinner prata med alla ...vi delade på oss så jag satt med damerna o Erik satt med herrarna + min brorsdotter.
Sen kom det en kompis till oss...mycket trevlig tjej, hon är käck, hon är alldaglig....ser bra ut.=) ja jag tycker det men inget mer än det...okeeeeejjjj !

På söndagen va jag riktigt duktig om jag får säga det själv...jag gjorde rent hela mitt badrum, tvättade rent toalett, handfat och badkar sen att jag inte tog Eriks toalett är en annan sak men det får bli en annan dag. Sen var det där med tvätta golv hm tänker " jag tar det i morgon"(måndag). Jag går då ut o hänger upp tvätten med våra underkläder och T- tröjor. Sen la jag in en stor maskin med handdukar.

Idag måndag vaknar jag att jag är förkyld alltså å då är det typiskt att man inte orkar torka golven men det tar jag en annan dag =). hänga upp handdukarna ska jag nog göra för dom har sovit i tvättmaskinen under natten.

Å i morgon kommer systeryster å hälsar på....jipppppi hon ska få följa med å hämta Emmi...undrar va Emmi säger då =)..

Nä nu ska jag prata med Erik medans han äter sin lunch ( ja han jobbar hemma på måndagar)


Tjingeling

Solig måndag

men vilken kyla urk.
Jag känner att mina rubriker börjar ta slut..vem skriver solig måndag som rubrik när det finns så mycket annat att skriva..
jaja jag får använda geniknölarna till nåt bättre.

Helgen har varit bra, vi va hos några kompisar i lördags o vi åkte dit för att göra tårta. Dumt att göra tårta hemma å sen ta med sig den klar....det hade bara blivit mos av det hela...den va god mumms.

Igår söndag va vi ute på tomten å pysslade, jag drog bort gamla vissnade grenar från rabatten o samarbetet med Emelie va hur kul som helst tills hon inte orkade längre o gick till sandlådan...tack för den hjälpen=) , sen tog jag tag i kvasten o sopade rent hela trallen från löv och plockade bort lite plaststolar som bara står, inte behöver man så många när det snart är vinter.
Sen tömde vi hela sandlådan från leksaker ifall snön skulle dyka upp tidigt...jag litar inte på snön, den brukar dyka upp som gubben i lådan. =)
Glömde ju berätta åxå att söndagen va en sån dag som jag bara.undrade hur sollis mår men tänkte sen att far i huset inte vill ha besök sent en söndag..

Idag måndag har jag varit å lämnat Emmi på dagis för att Erik va lite trött  o hängig men han orkar jobba lite iallafall...hemma alltså =) å ikväll ska han på kurs (en bra kurs som jag gått)

Nu blir nog nån glad över att få läsa lite nytt i min blogg även om det kanske inte va nåt speciellt jag skrev om...

Höst

har infunnit sig nu...suck...det bara regnar..ok inte just nu men ändå....jag gillar inte när det regnar, speciellt när jag ska hämta Emmi på dagis...bläää för regn...
Måndags skulle jag hämta Emmi på dagis men insåg att rulla till dagis o sen hem inte skulle gå för då hade vi blivit dränkta i vatten =)..så jag beställde taxi med bilbarnstol, farbrorn i telefonen skulle fixa det o när taxin kom så satt där ingen bilbarnstol...grrrrr där stog jag i regnet med emmi...(stackarn) å blev lite sur men taxigubben skulle köra långsamt hem eftersom det va så kort bit...grrrr BARN MÅSTE SITTA I BILBARNSTOL.., han körde bra å långsamt men så får det inte gå till...när vi kom hem ringde jag Erik å sa detta å han gillade inte det så mycket (vilket jag kan förstå) men det ösregnade o jag hade ingen lust att rulla hem med Emmi. Jag ska ta moppen nästa gång...

Igår va Emmi hemma för att hon hade nästan tappat rösten o va hostig men hon blev lite bättre på dagen sen, men på eftermiddan sen när Erik kom hem bröt snuvan ut å då blev allt såååå jobbigt...dumma näsa sa Emmi vill inte ha snuvan...=) ojoj va hon ojade sig men om jag tänker efter så gör nog jag det med när jag är snuvig..hm.

Idag beslöt vi iallafall att hon skulle få gå till dagis fast hon hade lite snuva..men det smittar väll mest innan det bryter ut...hoppas jag =/ , jag hoppas dom ringer från dagis om hon inte orkar va där..

Ja just det dagis...å vilket underbart ställe med bra personal o Emmi verkar trivas, jag är sååå lycklig för hennes skull. Jag tror vi har hamnat rätt nu, hon säger t o m att hon klarar sig utan Pappa några timmar nu..ett stort framsteg tycker jag. Sen klarar hon sig utan mig med förresten.. =)=)

Kram


Måndag..

kan va en ganska härlig dag ibland...=)
Idag sitter jag här vid min lilla dator....klappar försiktigt så den inte glömt mig...

Jag har varit borta ett tag som vissa kanske märkt men å andra sidan telefonen har gått varm...=)
Idag är jag alldelles ensam hemma efter att ha haft emmi hemma ett litet tag..vi har väll inte varit världens piggaste familj den sista tiden...sjukdom näääeee inte riktigt..bortsätt från lite hosta....

Emmi ska börja på nytt dagis på onsdag, vi ser fram emot den dagen...JAG kan hämta henne själv vilket ska bli jättekul.
Men jag kom på en sak....vilken motion jag får förresten..värsta muskelknutten hehehe men det ska nog gå bra...
Det är i vilket fall som helst mysiga lokaler o personalen verkar trevliga så det är bara hoppas på att det blir bra och att Emmi kommer trivas...hoppas hoppas...vi inte gör fel nu...men vi måste få må bra igen..
Hoppas åxå att emmi inte blir ledsen när ´vi går därifrån...jag är nog lite nervös....GULP... men med mer personal runt omkring så måste det bara bli bra till slut...

Nä nu måste jag skärpa mig..ska äta lite lunch om en stund sen ska jag försöka rulla till det nya dagiset för att se hur lång tid det tar för mig...kanske ska tala om att det är en liten uppförsbacke...


RSS 2.0