Solig måndag

men vilken kyla urk.
Jag känner att mina rubriker börjar ta slut..vem skriver solig måndag som rubrik när det finns så mycket annat att skriva..
jaja jag får använda geniknölarna till nåt bättre.

Helgen har varit bra, vi va hos några kompisar i lördags o vi åkte dit för att göra tårta. Dumt att göra tårta hemma å sen ta med sig den klar....det hade bara blivit mos av det hela...den va god mumms.

Igår söndag va vi ute på tomten å pysslade, jag drog bort gamla vissnade grenar från rabatten o samarbetet med Emelie va hur kul som helst tills hon inte orkade längre o gick till sandlådan...tack för den hjälpen=) , sen tog jag tag i kvasten o sopade rent hela trallen från löv och plockade bort lite plaststolar som bara står, inte behöver man så många när det snart är vinter.
Sen tömde vi hela sandlådan från leksaker ifall snön skulle dyka upp tidigt...jag litar inte på snön, den brukar dyka upp som gubben i lådan. =)
Glömde ju berätta åxå att söndagen va en sån dag som jag bara.undrade hur sollis mår men tänkte sen att far i huset inte vill ha besök sent en söndag..

Idag måndag har jag varit å lämnat Emmi på dagis för att Erik va lite trött  o hängig men han orkar jobba lite iallafall...hemma alltså =) å ikväll ska han på kurs (en bra kurs som jag gått)

Nu blir nog nån glad över att få läsa lite nytt i min blogg även om det kanske inte va nåt speciellt jag skrev om...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0